0

Witte houten jaloezieën: voor elk interieur

Als je op zoek bent naar jaloezieën zijn witte houten jaloezieën waarschijnlijk een goede keuze. Witte houten jaloezieën passen namelijk in elke inrichting en daarnaast geven ze een frisse uitstraling. Ook zijn het sfeermakers en maken ze de ruimte waarin ze geplaatst worden licht. Witte houten jaloezieën bestaan uit lamellen die je gemakkelijk kunt bedienen en bewegen in verschillende richtingen. Hierdoor is het mogelijk om zelf de lichtinval te bepalen in de ruimte.

Wanneer je witte houten jaloezieën aanschaft, heb je de keuze uit verschillende soorten kleuren wit. Zo zijn er bijvoorbeeld de kleuren zuiver wit, ivoorwit, vanille, puur wit of roomwit. Bekijk de desbetreffende webshop welke witte kleuren er allemaal zijn, want alle kleuren wit zijn verschillend. Het is ook mogelijk om witte houten jaloezieën op maat te laten maken, zodat ze in alle interieurs passen. Hoe gaat dit in zijn werk?

Op maat gemaakte jaloezieën

Als je op maat gemaakte jaloezieën wilt bestellen, kan dit gemakkelijk online. Je geeft de afmetingen door en op basis daarvan worden de jaloezieën gemaakt. Vaak wordt er alleen maar gebruik gemaakt van de beste materialen en de mooiste kleuren. Natuurlijk kies je zelf van welk materiaal de jaloezieën worden gemaakt, want naast hout kunnen ze ook van aluminium worden gemaakt. Uiteraard is het ook mogelijk om een andere kleur dan wit te kiezen, bijvoorbeeld zwart. Zwarte jaloezieën zorgen voor een luxe uitstraling en ook deze kleur past in elk interieur. Dit komt vooral omdat alle kleuren te combineren zijn met zwart. Ben je niet op zoek naar jaloezieën maar naar een duo rolgordijn op maat?

Duo rolgordijn op maat

Duo rolgordijnen worden ook wel roljaloezieën genoemd. Met een duo rolgordijn op maat bepaal je zelf gemakkelijk de privacy, maar ook de lichtinval. Een duo rolgordijn op maat bestaat namelijk uit twee stoflagen, waardoor je de banen langs elkaar kan laten bewegen. Een duo rolgordijn is dus niet alleen functioneel, maar ook nog eens mooi.

Er zijn veel mogelijkheden om een duo rolgordijn op maat te laten maken. Ze zijn in ieder geval gemaakt van glasvezeldraad en bedekt met PVC, waardoor ze erg sterk zijn. Ook zijn ze makkelijk schoon te maken: gewoon met een vochtig doekje. Je kunt een duo rolgordijn in verschillende kleuren bestellen, waardoor er voor iedereen wel een mooi rolgordijn te krijgen is. Heb je bijvoorbeeld een landelijk interieur? Dan is een beige rolgordijn een goede optie. Heb je een kleurig en fleurig interieur? Dan is bijvoorbeeld een rood duo rolgordijn leuk!